fredag 19. februar 2010




Hello igjen :) -Ja nå går det unna ;) Har trent 2 ganger på sefa ,det er virkelig moro og formen er på topp. Sååå koselige folk der :) det er ikke bare Julie som har godt av klubb-bytte :) Gleder meg allerede til neste gang. Jeg var en tur hos :nutta: i dag- vi koste oss og jeg fikk både heklehatt og masse garn av henne. :) Hun er i storform- tross opperasion -glad og blid som altid. :) ...Litt har jeg også fått lagd siden sist ,pulsvarmere og sjal ,litt spenende med ny kant. .. Nå er jeg igang med ett i hvitfarger- håper ,nytt mønster og masse forskjelligt garn ,bilde kommer senere. Klem til alle- god helg. :)

fredag 12. februar 2010

Snakk om å være heldig- jeg har fått en gave til !!!!
Se den fine boken jeg fikk av Bodil- tusen takk :)
Neste bilde er av Maria som krøller meg- jeg ble så fin ,Maria er min yndlingsfrisør :) :)
Så er det bilde av Marius og Magnus med snowboardluene jeg strikket til dem ,de er nå på Trysil på hyttetur- kos dere. :)
Til sist et bilde av noe garn som Inger-Lise selger ,hun har nå flere forskjellige typer å velge imellm :) ha r begynt å hekle pulsvarmere av det blå. Ønsker om en god helg til alle som er innom. Klem :)










onsdag 10. februar 2010


:) Se den flotte gaven jeg fikk av Siw- tusen takk :) Det er håndfarget bommuldstråd ,som kan brukes til- maskinquilt-håndquilt-broderi osv... og så fine farger ,nå er det bare å gå igang :) I morgen skal jeg til Maria og få krøller- det blir spenende. Så er det symøte på kvelden. Ha en god dag. :)

tirsdag 9. februar 2010

Fr.Quiltelag utfordring2010

Godmornings :) :) I går var det endelig dagen for å se alle arbeidene fra utfordringen til Fr.Quiltelag. Det var utrolig flotte arbeider !!! Så moro å se så mange forskjellige . Jeg falt da spesielt for denne dukken ,med egen Quilt under armen :)
Duken sist på denne blokken er min duk.
Så er det bilde av Marianne med hus-teppet sit ,er det ikke utrolig flott!!!
Til sist et par bilder av minikurset mit ,med serviettholder.
Ønsker alle en god dag:)

--oj oj- glemte vist å fortelle at- vi fikk de stoffene som er på min duk-jeg har litt igjen av det røde og gule ,det var også 3 knapper og litt blonde- som jeg brukte til bindebånd- jeg sydde knappene på blonden og en hempe på duken bak , da kan duken rulles sammen og bindes med båndet- når den er i bruk skal båndet knyttes rundt et lys -til pynt. Det var lov til å bruke 1 stoff til +bakstykke/for og all den stæsjen vi ønsket. Vi betalte 200 kr. for pakken :)


















Fr.Quiltelag utfordring 2010
















mandag 8. februar 2010

Middag på skolen hos Julie 9kl. 2010
















:) Jeg har vært til middag på skolen -hos Julie. Det var en nydelig opplevelse. Julie hadde lagd flotte innbydelser og menyer ,vi fikk-
Forret : Fransk løksuppe med baguetter.
Hovedrett: Quiche lorrain pai med salat.
Dessert: Ostekake med apelsin.
Det var dekket på fint og vi fikk en fin-fin time der :)

fredag 5. februar 2010

45 års bursdag 2010

Tusen takk for en flott bursdag:) Jeg har hatt en flott dag med familie ,gaver kake og masse koselige meldinger. :) Julie lagde en kjempegod og koselig kake!!! Jeg fikk mange penger av-Per,Marius,Julie,Mor,Bruno,Ragnhild,John,Kåre og Sverre,og Bamse;) som gik til Masaisko og av Jens fik jeg tøfler- de var desverre små i str. men jeg fikk byttet de til Hello Kitty tøfler og nattkjole-på en koselig bytur med Marius , gjett om jeg er happy!!!! Jeg fik også et nydelig dikt av Julie -godteri av Bamse;) og Per samt 2 nydelige blomster. Roser fik jeg av svigers ,sybok av Torhild og tulipaner av Mari ,Ole og Kaja.Og jeg vet at det er en gave på vei fra Siw- Kan man ønske seg mer??? :) Klem til alle sammen. :)














onsdag 3. februar 2010

Se hva jeg har fått av mamman min i dag :) :)
Hurra !!! Jeg har bursdag i dag!!! ;) ;)

mandag 1. februar 2010

Østerled 2010

Hei igjen :) I helgen var jeg på kurs Østerled kurs. Jeg meldte meg på maskinquilting og sammensyning av store tepper i små porsjoner ;) Her ses noe av resultatet - blomster ,blader og striper på frihånd. Vi hadde et kjempekoselig kurs og lærte mye. Jeg fant min yndlingsplass-bakerst inn til vinduet- dere ser vel at jeg trenger det- fyller jo et halvt gulv -ha ha .Nå skal det bli mye mere quilting på mine arbeider. Tak for det Mai-Lisbeth. Under ses det bildet fra alle kursene - kos deg og bli inspirert. :)














Østerled 2010
















Østerled 2010
















Østerled 2010