lørdag 24. april 2010




Ja så blev det liggende helg- ihvertfall sittende- med lav blodprosent-men med 7 tabletter om dagen hjelper det allerede- så er det bare om å spise alt jeg kommer over av jern- ink.jernstenger??? ;) Solen er på min side -og da er jo livet skjønt alikevel:) God helg allesammen... :)

tirsdag 20. april 2010


Ja så blev det ny uke igjen. Sitter her med teppe på-det er blitt kaldt igjen- minus 3 natt ,men solen skinner så det blir vel bedre ut over dagen. Tilbringer nå dagene med å sy på konfirmant-bildet. Jeg har nå fått satt alt på bunnen og driver og syr bitene på for hand- spenende- ville så gjerne vise det - men tørr ikke-hun må ikke se det før dagen. Er helt i ørska om dagen -har hatt mens i 2 uker nå-mye- det vil ikke slutte- må vist gå til legen- uff- lurer på hva hun kan finde på- men nå må det hjelp til- er bare trøtt -hodepine og fryser- noen som har noen gode ideer? Legger ut et bilde av Bamse og "goliat"?-her er det en viss forskjell ja!!!! Vi- Bamse og jeg var først livredde(mest jeg da)- men det endte med at han store la seg ned og Bamse satte foten kjekkt oppå den ,mens han vasket den med den største iveren-kjempevenner!!! :)

søndag 18. april 2010

3 plass.April.m.skap 2010











Juhu-så ble det en 3 plass i Slow- Champ- på Aprilmesterskapet i går. Enda hun har strekk i låret -forstuet fot og ondt i kneet. Godt gjort jenta mi!!!! Hun har som dere ser fått ny frisyre-og farge -det hjalp nokk med noe nytt ;D -så er hun også fin til konfirmasionen. Solveig -en av lærerne satte opp håret hennes- utrolig flott. :)

Jens russ-2010.

Så er det Russetid igjen!!! Denne gangen er det Jens det dreier seg om- og i går var første slippet- han kom hjem kl. halv 4 i natt- temmelig trøtt ;) Nå er jeg spent på å høre hva han syns om det. :)









mandag 12. april 2010

Kurs med Ragnhild E Kjenne. 2010.

Vi har vært på kurs med Ragnhild Kjenne-som gevinst for utfordringen vi var med på hos Varna Quiltelag. :D Kjempemoro!!! Ragnhild er en flink ,koselig og inspirerende lærer. :) Her ses bildet mitt ferdig- det blev det i går- jeg har ikke greid å legge det fra meg- man blir helt bidt av dette her. Neste bilde er Julie og jeg på kurset- så våres arbeider da vi reiste hjem -og endelig noen nærbilder av sømmene.+flere bider i neste innslag. Det som er mest morro -er at ingenting skal være "pent"- det er bare å kjøre igang med de stingene du har lyst på- ikke tenke på om de blir skjeve og rare- det blir bare fint. Flott måte å få ut alle følelser på ;) Vatten i bunn ble først spraiet med Quiltelim- så klippet vi stoffene til etter infalsmetoden- bruk gjerne 1/2 cm. overlegg-deretter pynter du med forskjellig tyll osv. De blanke feltene er kaviarbox. Så er det bare å sette igang med syingen- moro. Jeg anbefaler sterkt et kurs med Ragnhild- hun vet alt om dette. God sydag. ;)














Kurs med Ragnhild E Kjenne.

Her er noen bilder av alle de forskjellige resultatene av kurset- morro med så mange forskjellige. Det er også bilde av Ragnhild og noen av hennes arbeider.














fredag 9. april 2010


Her går dagene stille og rolig. Jeg har fått strikket litt innimellem syingen på Julies bilde. Så deilig med de nye pinnene- prvde å måle trøien på meg ,med en av de lange vaierne- og fant ut at jeg måtte fjerne 80 masker--- så nå går det mye fortere- vet erlig talt ikke hva jeg har tengt på ;) Sliter med omgangsyke- med det er bare å bite tennene sammen- det gir seg vel. Ønsker alle som er innom en god helg. :)

lørdag 3. april 2010











God påske!!!Her er noen bilder fra Påske/bursdags-niddagen vi hadde i går. :) Påskepyntet dør--og se den flotte gaven jeg fikk av Anne og Arne!!!!!!!- Strikkepinnesett fra :Du store Alpakka: Pinnene kan skrus på forskjellige lengder med vaier ,det fugte med stoppere og merker. En pinnemåler med cm , inc- og forstørelsesglass.- p-nr.- 3,5-4-4,5-5-5,5-6-7-8 og et par ekstra i str. 2.5. Alt kom i en flott veske med tihørende løse smålommer. Og en pose med sukkertøj -eggepunch- for man må ha det når man strikker!!! ;) Jeg fikk også en nydelig potte med narsisser av Ragnhild og John. En flott kveld :D










Påske/bursdags-middag :) I går hadde vi besøk av Anne og Arne ,svigermor og s-far. Og da måtte jeg jo lage noe godt ;) Det blev til kalkun svøpt i bacon med spinat i fløte -NAM Vi hadde sorbet til desert og kake til kaffen- glemte å ta bilde av marsipankaka-men den var ikke så fin-Julie var ikke i form til å pynte den...

torsdag 1. april 2010


God påske!
Ønskes alle som er innom. :)