mandag 24. januar 2011

Her kommer lit oppdateringer... Hekleteppet er ferdigt!!! og her er bilde av noen nye pulsvarmere som skal bli gave- de skal broderes til slutt.-

fredag 14. januar 2011

HELLO!!! Bare for å vise at jeg er igang... hekleteppet mangler nå bare kanten rundt...jeg er gått igang med et par fingervanter... og endelig startet på quilteteppet- Down in the garden...nå bare ruller det utover- har tengt at -jo mer håndarbeide jeg får lagd- jo fortere kommer våren!!! Hurra for det!! ;) Har også kjørt Marius og Karoline til flyet i dag- de er nå snart på Grand Canaria - håper de får en fantastisk ferie-det er nå rart at de er blit så store-(rister på hodet) det er ikke lett å forstå!!!!!!!! Men gode og flinke er de alle :)

mandag 3. januar 2011

2011

GODT NYTTÅR!!! Her er sol og -8 grader- hvem kan ønske seg mer? Bamse og jeg har gått tur i det fine været ,og nå er det på tide å åpne det nye blogg-året. Vi har holdt jul herhjemme sammen med min far og rommjul og nyttårsaften i Danmark sammen med min mor og Bruno. Begge kveldene ble sååå fine- en god start på det nye året! Jeg fikk mange flotte gaver- viser bare denne ene cardiganen - da jeg har brodert blomster på den -og da kommer vi til sakens kjerne- jeg har bestemt å prøve å telle alle håndarbeidene jeg lager i år!!!- teller denne med ?.. i alle fall har jeg en ordentlig ferdiggjørelse- nye fine valentinsokker fra Drops. Ble veldig fornøid selv om man godt kan se at det er noen år siden jeg strikket sokker..