mandag 30. mai 2011

Her ses fremgang på mitt strikketøy...nå er det bare en arm igjen :) Og bilde av Pavlova ,en kake som de fleste liker - jeg spiser den uten bunn da jeg har begynt å spise Lavkarbomat. :)

onsdag 25. mai 2011

Her er min bursdagsgave til svigermor ,hun elsker lilla og skal på tur til Danmark på besøk til min mor - så da passet det bra med toalettveske :) Det følger med en liten ting til å ha smykker i... så er det bilde av mine første mugg rugs.. og endelig et sjal til meg selv.


tirsdag 17. mai 2011

17 mai 2011

HIPP HIPP HURRA::: det er Norges dag i dag!!! Vi har hatt en kjempefin 17 Mai. Vi startet i Sarpsborg ,hvor Julie danset på torget , hun danset også mens Oda sang- det var så nydeligt... Så fortsatte vi til Fr.Stad hvor vi traff Marius og Karoline -der spiste vi deilig mat og koste oss sammen... så skulle Julie på tivoli og Marius til Karoline.. vi andre dro hjem og jeg tokk en lur ;) En flott dag har vi hatt - takk for de allesammen !! Klem.


mandag 9. mai 2011

NM 2011

Så var NM 2011 overstått... Per og Julie var avgårde på lørdag og jeg ble med i går :) Moro med alt som foregår der- Julie var tat ut til å danse Slow for laget og laget vårt fikk en 5 plass.... Så var det tid for 2-dans.. da skal de danse både Freestyle og Slow rett etter hverandre og da hun kom til finalen var det også spott i begge dansene -gjett om de ble slitne ,vi så en del skjelvene ben da ja... Julie fikk en flott 5 plass. .. Etter en times pause ,var hun igang igjen med Slow ,der fikk hun en flott 6 plass. Det beste ved at hun kommer til finalene er at hun da danser spott- det er så flott å se en og en danser på gulvet- det er "gulleroten" min :) Det ble 1 1/2 time forsinket og vi var hjemm kl. halv 1- ikke rart at hun sovnet i bilen- 15 eller ej - da er hun mors gullunge ;)

søndag 1. mai 2011

Litt av en helg :) I går var jeg en tur på Lappe Makeriet på Bærums Værk med noen venner fra Husfliden. Per skulle hjelpe Marius på Ikea og vi kjørte inn tidlig... jeg hadde nemmelig funnet en butikk som solgte Kauni garn -Mauds garn- der kjøpte jeg 2 nøster med grønt garn til ermene på jakka mi- hadde tenkt meg noe i den røde også ,men det var gått ut- lurer på om jeg skal ha det bare grønt inni kraven også- men liker godt de små ringene/blomstene jeg har begynt på...På Lappe Makeriet fikk vi et minnikurs med håndsøm over pap- laget den store blomsten der og resten hjemme- moro..Jeg hoppet over fellesmiddagen og vi kjørte hjem sammen med Marius- koselig :)..I dag startet dagen med å bake sviskekake- jeg gjorde feil og det ble to kaker- ingen var lei seg for det ;) Jeg skulle levere den ene til en konfirmation ,den andre fik Julie pynte for da virket ikke fingrene mere... Kaka ble levert i hel stand og Julie og jeg hilste på noen nydelige kopperlam - jeg hadde 3 suttende på min ene hand samtidig- de var sååååå søte...Så har jeg kjørt Julie på en annen konfirmation i Fr.stad og skal hente henne senere i kveld....Endelig er det bilde av noe nydelig garn jeg kjøpte for en stund siden.Ønsker alle en god Mai