onsdag 9. november 2011

Sån så min veranda ut for en liten stund siden. Alt blomstret og tomatene rødmet... Teppene la jeg over blomster og tomater hver kveld, det er da utrolig deilig med en så varm høst!!! Ennå står prestekravene, og tomatene plukket jeg inn for noen dager siden - de ligger nå og modner på fat, og isteden henger det nå fugle-kuler der. I dag skinner solen og det er 2 plussgrader kl 07.15. Nå kommer vist vinteren!

2 kommentarer:

 1. Vakker høstskildring :) Her hos oss er været spesielt for årstida. Det er nesten som om vi venter 17.mai snart og ikkje Jula.

  Tusen takk for varme ord og frå deg og Bamse. Du kan tru vi gleder oss til vesle Puddelgutt. Vi har bestemt oss for kva han skal heite, men så lenge vi ikkje har fått han enda heiter han berre puddelgutt. Det er ganske søtt det også. Vi skal til Lillestrøm å hente han første helga i desember. Det blir fryktlig rar og veldig kjekt. Det er hos kennel Micane. Det blir artig å få ein puddel. Liker så godt din Bamse og Mamma Bodil sine. (kommer ikkje på namna akkurat nå)

  Gleder meg til turer, leik og mange timer på trimmebordet. hihi Det blir en utfordring. Men pelsen er da halve hunden :)

  ønsker deg ein fin dag vidare:)

  klem

  SvarSlett
 2. Hei.Nydelige bilder.Nydelig høst på Frei å.Kan bare forsette slik synes jeg så blir vinteren kortere.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett