onsdag 21. mars 2012

Venskapsteppe.

Hva jeg driver med om dagen.:)
Mitt lange fravær skylde sykdom..men nå har jeg fått ny medesin for min Ulserøs kollit og de ser ut til å virke- ikke rart de trengte utsikifting etter 16 år!!
På Varna Quiltelag fikk vi en utfordring- å være med på et venskapsteppe, da syr vi Japansk bretteteknik og bytter lapper.. jeg ble selvfølgelig helt hekta..som dere ser. Begynte med 8 farger men ble ikke fornøid og kjøpte flere. Jeg hadde problemer med fargene -da jeg liker dem klare og fine, men disse vi skule bruke var duse og forsiktige...så da måtte jeg jo kjøpe nye- tror det blir riktig fint.
50 stykk er nå klar for håndsøm!!!! ;)

 Her er jeg igang med Doun inn the garden ...det går langsomt fremmover..... :)
 Da vi var i DK på Fur ,var vi i to flotte garnbutikker, det ene stedet så ikke bra ut, men det er en av de fineste garnbutikkene jeg har vært i!!! Jeg kjøpte noe plategarn -det har jeg aldrig prøvd før... det skal bli til et lite pledd ,du ser 3 ferdige remser på neste bilde, de er brettet på midten, så skal de hekles sammen til slutt. :) Kjøpte også noe nydelig ull og silkegarn- det hvite og et rotenøste Kauni til halv pris og så et sokkegarn. Fur er vell værdt et besøk!!!!

 Og så...ingen har gjette hva tredingsen... var til. Her ser dere den i bruk- den holder garnet, og snurrer rundt når man drar i garnet- superfin... serlig hvis man bruker flere farger samtidig- ingen flere floker. :) Tusen takk for de mor. :)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar