tirsdag 20. april 2010


Ja så blev det ny uke igjen. Sitter her med teppe på-det er blitt kaldt igjen- minus 3 natt ,men solen skinner så det blir vel bedre ut over dagen. Tilbringer nå dagene med å sy på konfirmant-bildet. Jeg har nå fått satt alt på bunnen og driver og syr bitene på for hand- spenende- ville så gjerne vise det - men tørr ikke-hun må ikke se det før dagen. Er helt i ørska om dagen -har hatt mens i 2 uker nå-mye- det vil ikke slutte- må vist gå til legen- uff- lurer på hva hun kan finde på- men nå må det hjelp til- er bare trøtt -hodepine og fryser- noen som har noen gode ideer? Legger ut et bilde av Bamse og "goliat"?-her er det en viss forskjell ja!!!! Vi- Bamse og jeg var først livredde(mest jeg da)- men det endte med at han store la seg ned og Bamse satte foten kjekkt oppå den ,mens han vasket den med den største iveren-kjempevenner!!! :)

1 kommentar:

 1. Hej.
  Dejligt billede efter alt det i har været igennem med rotveiler før!
  Måske du har læst det på min side, men altså. Min computer har gået i total strejke, og eksperten siger at der må en ny til.
  Jeg har været nede i Bremdal og se på en i eftermiddag, og Bruno siger at vi kan køre til Holstebro og se på nogle i morgen. Synes det er vanskeligt når jeg ikke har forstand på det.
  Ved ikke om jeg skal tage 14` eller 17`skærm.
  Kan i have det rigtig godt.
  Knus.

  SvarSlett