lørdag 19. februar 2011

Tenkte jeg skulle legge ut oppskrift på Sviskekaken- siden det er noen som er like glad for søte saker som jeg ;)....Jeg har brukt dobbel portion på kaka mi-med enkel portion passer den til en rund springform.

SVISKEKAKE MED EGGEKREM:
1pose svisker kokes opp og settes til kjøling i kokevannet.

BUNN:
4- eggehviter -og
4dl. sukker -piskes stift.

1pose kokosmasse-og
4 ss.hvetemel-og
1tsk.bakepulver -blandes i eggehvitene for hand.- alt bakes på 175g i ca. 45 min.-legg over bakepapir mot slutten ,hvis den blir for brun.

EGGEKREM:
4 eggeplommer
100g sukker
1dl. fløte
1tsk. vaniliesukker
3 strøkne sskj.hvetemel - alt kokes opp under omrøring til det blir tykt.-avkjøl.

1liten kartong fløte.

La vannet renne av sviskene og mos dem.-bre dem utt over kakebunnen.
Fordel eggekremen over sviskene.- og pynt med krem- Boon Appetit!

1 kommentar: