lørdag 7. august 2010

Sommerferie Danmak 2010.

Sommerfeie del 2.... Ja så ble det tid for Danmarkstur- Julie , Bamse og jeg dro av gårde- jeg med sommerfugler i magen ,siden det er mange år siden jeg kjørte bilen så langt alene-- men det gik Strålende- vi hadde den beste turen på mange år!!!! Vi koste oss og tokk den lange veien ,med stopp til mat og avslapping- den turen gjør vi gjerne om.... :)..Her ser dere hva vi gjør på båten- Julie spiser - Bamse leser blad og jeg holder????? Vi fant noen finere plasser- der Julie straks ble satt i grind-til Bamses store fortvivlelse-jeg fikk jo ikke rompa ned der-hun fastholt ellers at det var en nydelig plass å ligge på!!?? Vel hjemme hos mor var vi på mange moroe ting- en av dem var en tur til en vikingeboplass. Da jeg fikk se at de satt og nålebant ,måtte jeg jo bare spørre om det var noe hun kunne lære meg - og jo da- jeg ble opplært- så jeg kjøpte garn og nål-nei tenkte jeg -det må da være moroere å lage en nål selv!!! Hennes nål var av tre - så jeg gikk til en fyr som hadde ertet meg med at jeg skulle lære å hugge ved etterpå- og sa at jeg gjerne ville lære å lage nål??-var det muligt ? - han tok utfordringen og det ble nål- men i oksehorn- utrolig moro ,jeg satte faktisk igang 3 mennesker med dette- og her er bilde der jeg sitter og filer på nålen min ,sammen med han som hjalp meg mest- så et bilde av leieren og til sist et av nålebindingen min- det annbefales på det varmeste!!! Dette glemmer jeg sent!!! :)


1 kommentar:

 1. Hej.
  Det er nogle rigtig fine billeder du har lagt ind her. Har du prøvet på nålebindingen siden - ellers har du måske glemt det!
  Vi var på Hoager marked i dag. Det er meget stort, og der var også mange spændende boder, men det var forfærdeligt varmt, så vi orkede næsten ikke at se på dem, og samtidig tror jeg at halvdelen af danmarks befolkning var kørt derud!
  Vi kørte i kø 3km. både ud og hjem.
  Både Annette og jeg fik hovedpine.
  Jeg havde fået alt for varmt tøj på, så jeg købte mig en let bomulds- sommerkjole. Den tror jeg, at jeg bliver rigtig glad for.
  Knus fra mig

  SvarSlett